logo logo


Державне регулювання цін на продовольчі товари: вітчизняна практика та необхідність її удосконалення

НазваДержавне регулювання цін на продовольчі товари: вітчизняна практика та необхідність її удосконалення
АвториСидор, Ірина
Принадлежність
Бібліографічний описІ.Сидор. Державне регулювання цін на продовольчі товари: вітчизняна практика та необхідність її удосконалення / І.Сидор // Галицький економічний вісник. — 2012. — №1(34). — с.25-30 - (економіка та управління національним господарством)
Bibliographic description (trans):
UDC:

338.532.4

Ключові слова
ціна
процес ціноутворення
державне регулювання цін
цінова політика
методи державного регулювання цін
Короткий опис

Розглянуто вітчизняну практику державного регулювання цін на продовольчі товари, виявлено значні прогалини в цій сфері та подано пропозиції щодо їх вирішення.
A domestic practice of government control of prices is considered on food stuffs, found problems in this area and the proposals for their solution.

ISSN:2409-8892
Перелік літератури

1. Закон України «Про ціни й ціноутворення» від 03.12.1990 № 507-12 зі змінами і доповненнями (остання редакція від 30.10.2010 на підставі № 2404-17) [Елекстронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.zakon.rada.gov.ua. 2. Постанова Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)». 3. Скулинець, О.І. Методи державного регулювання цін на продовольчі товари в Україні [Текст] / О.І. Скулинець, І.П. Сидор // Матеріали загально університетської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Актуальні питання фінансової теорії і практики» (Тернопіль, ТНЕУ, 13 квітня 2011 р.). – Тернопіль: Видавничий центр «Вектор», 2011. – 188 с. 4. Шкварчук, Л.О. Ціноутворення: підручник [Текст] / Л.О. Шкварчук. – К.: Кондор, 2006. – 460 с.

Завантажити

Всі права захищено © 2019. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя.