Перелік літератури |
1. Богатирьов А.М. Планування діяльності підприємств харчової промисловості в умовах ринку / А.М. Богатирьов, А.Т. Бутенко, І.О. Кузнецова: монографія. – Одеса: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України. Одеська національна академія харчових технологій, 2003. – 274 с. 2. Веклич О. Современное состояние и эффективность экономического механизма экологического регулирования / О. Веклич // Экономика Украины. – 2003. – № 10. – С. 62 – 70. 3. Внутрішній економічний механізм підприємства: навч. посібник / М.Г. Грещак, О.М. Гребешкова, О.С. Коцюба; за ред М.Г. Грещака. – К.: КНЕУ, 2001. – 228 с. 4. Внутрішій економічний механізм підприємства: навч. посібник / П.В. Круш, С.О. Тульчинська, Р.В. Тульчинський [та ін.]. – Київ : ЦУЛ, 2008. – 206 с. 5. Капітал, основні та оборотні засоби підприємства: навч. посібник / П.В. Круш, О.В. Клименко, В.І. Подвігіна, В.О. Гулевич. – 2-ге вид., доповн. і переробл. – К. : ЦУЛ, 2008. – 328 с. 6. Олійник О.В. Управління використанням основних фондів підприємства / О.В. Олійник, Б.А. Писаренко // Вісник ЖІТІ. – 1998. – № 8 / Економічні науки. – С. 207 – 209. 7. Петрович Й.М. Економіка підприємства: підручник / Й.М. Петрович, А. Ф.Кіт,О. М.Семенів. – Львів: Новий Світ-2000, 2004. – 680 с. 8. Поперечний, С. Використання основних фондів сільськогосподарських підприємств в умовах динамічного ринкового середовища: монографія / С. Поперечний, О.Л. Клебан. – Львів: Українські технології, 2009. – 163 с. |